Marstrandsföretagarna & Co

Vi som är företagare i och kring Marstrand

Så gör du för att skaffa ett login

Så gör du för att skaffa ett login

7/9/2014 | 1 Visningar | 0 Kommentarer
För att använda Basetool behöver du ett login. Detta består av två delar, dels ett användarnamn och dels ett lösenord. Om du använder din egen dator och väl har loggat in så behöver du inte göra om det varje gång. Det fungerar precis som andra sociala tjänster såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram med flera. När detta är gjort kan du dels ta del av all information och kommunicera med andra inom föreningen. Men det är också här du lägger till information för marknadsföring på marstrand.se, appen Marstrand som kan laddas ned på Apples Appstore eller Google Play samt ett flertal andra hemsidor och appar.

Börja med att kolla så att du inte redan har ett login.

Skriv www.basetool.se i din webbläsare (Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox) och klicka på "Logga in" uppe i höger hörn.

Har du användarnamn och lösenord skriv in det och logga in.

Annars så klickar du på texten "Glömt lösenord" och skriver sedan in din epostadress. Får du svaret "E-postadressen verkar inte finnas i vårt system." måste du registrera dig.

Klicka på "Logga in" uppe i höger hörn igen men denna gång så klickar du på "Registrera dig här." och följer registreringsanvisningarna.

När detta är klart går du till fliken "Grupper" och söker fram gruppen "Marstrandsföretagarna & Co" och ansöker om medlemskap.

För att underlätta så kommer jag lägga till alla företag som är medlemmar i föreningen.

Behöver du hjälp så kontakta mig (Knut Bergsten) på tel 0735-160200 eller knut@m2b.se eller Knut Bergsten i Basetool.

Information

Knut Bergsten
Knut Bergsten
Publicerad: 7/9/2014
Kommentarer: 0
Visningar: 1
Författare: Knut Bergsten